15. AKBANK KISA FİLM FESTİVALİ’NİN “Ödüllü Filmleri Üniversitelerde”

15. Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 2 Nisan – 17 Mayıs tarinleri arasında Türkiy egenelinde 22 ilde toplam 40 üniversitede gençlerle buluşacak. Ödüllü filmler; 9 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi, Mithat Alam Film Merkezi’nde saat 16:00’da ücretsiz olarak izlenebilecek.

akffu-kare

GÖSTERİM PROGRAMI

9 MAYIS PERŞEMBE  – 16:00

ABLAM – 23′ – 2018

Yönetmen: Burcu Akyar

ALL THESE CREATURES – 13′ – 2018

Yönetmen: Charles Willams

KURBAĞA AVCILARI – 30′ – 2018

Yönetmen: Batuhan Kurt

SANA İNANMIYORUM AMA YERÇEKİMİ VAR – 13′ – 2018

Yönetmen: Umut Subaşu

TİTANYUM – 15′ – 2018

Yönetmen: Gökçe Erdem

Türkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve 15 yıldır alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 2 Nisan – 17 Mayıs

tarihleri arasında Edirne’den Van’a, Zonguldak’tan Mersin’e 22 ilde toplam 40 üniversitede ücretsiz olarak gösterime girecek.

Ödüllü Filmler Üniversiteler’de etkinliği kapsamında 15. Akbank Kısa Film Festivali’nin yarışma bölümüne katılan 68 ülkeden toplam 1.406 film arasından ULUSAL KATEGORİ EN İYİ KISA FİLM ÖDÜLÜ’nü kazanan Burcu Akyar’ın yönetmenliğini üstlendiği “ABLAM”, ULUSLARARASI KATEGORİ EN İYİ KISA FİLM ÖDÜLÜ kazanan Charles Williams’ın yönetmenliğini yaptığı “ALL THESE CREATURES” filminin yanı sıra mansiyona değer görülen yapımlar “Kurbağa Avcıları”, “Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var”, ve  “Titanyum” ücretsiz olarak izlenebilecek.

1. Akbank Kısa Film Festivali hakkında detaylı bilgi için:

www.akbankkisafilmfestivali.com ve www.akbanksanat.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

*Gösterimler ücretsizdir.