HİSAR’A BAŞVURLAR BAŞLADI

untitled-2

Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nin 2005 yılından beri sürdürdüğü ve yılın en iyi 10 kısa filmini toplayan Hisar Kısa Film Seçkisi’nde kısa filminizle yer almak istiyorsanız, başvurular başladı.

Hisar Kısa Film Seçkisi, 2005 yılından bu yana yıl içerisinde Türkiye’de çekilen yüzlerce kısa filmi tarıyor, başvuruları topluyor, elemelerden geçiriyor ve jüri kararıyla seçilen 10 kısa filmi sinema okullarına, ulusal ve uluslararası yarışmalara, festivallere gönderiyor. Hisar Kısa Film Seçkisi kısa filmcilerin filmlerini ve kendilerini duyurmaları için önemli bir fırsat.

Hisar Kısa Film Seçkisi 2019’u belirleyecek ana jüride oyuncu Hazar Ergüçlü, sanat yönetmeni Natali Yeres, sinema yazarı Övgü Gökçe ve yönetmen Tolga Karaçelik yer alıyor.

Seçkiye 2018 yılı içinde üretilmiş kısa filmler (kurmaca, belgesel ve canlandırmalar) başvurabiliyor. Hisar Kısa Film Seçkisi için son başvuru tarihi 4 Şubat 2019.

Başvuru formu ve başvuru koşulları için www.mafm.boun.edu.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0212 359 46 77 veya 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Hisar Kısa Film Seçkisi yönetmelik:

hisar_basvuru_formu2019