SİNEMACILAR MİTHAT ALAM FİLM MERKEZİ’NDE BULUŞTU

13 Aralık 2018, Perşembe günü gerçekleştirilen Türkiye Sineması Görsel Hafıza Projesi Sinemacılar Buluşması’nda her kuşaktan yaklaşık 65 sinemacı Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nde buluştu.

Sinemacılar Buluşması vesilesiyle sinema alanında üreten sinemacılarla, araştırmacı, sinema yazarları ve öğrenciler bir araya gelmiş, birbirlerinin çalışmalarında haberdar olmuş, beraber düşünmüş, ileriye dönük iş birlikleri yapmışlardır.

Türkiye Sineması Görsel Hafıza Projesi Sinemacılar Buluşması sayesinde, eski ve yeni kuşak sinemacılar, sinema yazarları, araştırmacı ve öğrencilerin buluşması, sorun ve ihtiyaçlarını paylaşması açısından önemli bir eksikliği doldurmuştur. Böylece Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi, sinemacıların buluşma mekânı olmuştur.

img_1697-1

img_1637-1