Hisar Kısa Film Seçkisi’ne Başvurular Başladı

Hisar Kısa Film Seçkisi 2018 için başvurular başladı!

Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nin 2005 yılından beri sürdürdüğü ve yılın en iyi 10 kısa filmini bir DVD’de toplayan Hisar Kısa Film Seçkisi’nde kısa filminizle yer almak istiyorsanız, başvurular başladı.

Hisar Kısa Film Seçkisi, 2005 yılından bu yana yıl içerisinde Türkiye’de çekilen yüzlerce kısa filmi tarıyor, başvuruları topluyor, elemelerden geçiriyor ve jüri kararıyla seçilen 10 kısa filmi bir DVD’de toplayarak sinema okullarına, ulusal ve uluslararası yarışmalara, festivallere gönderiyor. Hisar Kısa Film Seçkisi kısa filmcilerin filmlerini ve kendilerini duyurmaları için önemli bir fırsat.

Hisar Kısa Film Seçkisi 2018’i belirleyecek ana jüride oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, yapımcı Anna Maria Aslanoğlu, yönetmen İlksen Başarır ve sinema yazarı Zeynep Tül Akbal Sualp yer alıyor.

Seçkiye 2017 yılı içinde üretilmiş kısa filmler (kurmaca, belgesel ve canlandırmalar) başvurabiliyor. Hisar Kısa Film Seçkisi için son başvuru tarihi 29 Ocak 2018.

Yönetmelik ve başvuru formu için;

hisar_basvuru_formu2018

hisar_yonetmelik2018