Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’ne destek için Sinema Dolu Bir Gün’de buluşuyoruz.

Mithat Alam Film Merkezi, sizlerin destekleriyle süre gelen projelerini devam ettirebilmek için sinema ve sanat dünyasının da katkılarıyla ‘Sinema Dolu Bir Gün’ düzenliyor. Oyuncu Mert Fırat’ın gerçekleştireceği oyunculuk atölyesinin yanısıra, yönetmen Onur Ünlü’nün henüz vizyon görmemiş filmi Kırık Kalpler Bankası ve 2017 Cannes Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü ile dönen Andrey Zvyagintsev’in son filmi Loveless yine vizyon öncesi gösterimi ile sizlerle buluşacak.

Desteklerinizle;

-Hisar Kısa Film Seçkisi,

-Türkiye Sineması Görsel Hafıza Projesi,

-Sinefil Dergisi,

-Sinema Söyleşileri Kitabı ve Merkez’in diğer etkinlikleri devam edecek.

MAFM için Sinema Dolu Bir Gün

16 Aralık 2017, Cumartesi

Yer: BÜ Sinema Salonu (Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüs)

11.00 Mert Fırat ile Oyunculuk Atölyesi

12.00 Öğle Arası

13.30 Kırık Kalpler Bankası gösterimi

15.30 Onur Ünlü ve film ekibiyle söyleşi

16.00 Ara

16.15 Başka Sinema Direktörü Azize Tan’ın Loveless filmi sunumu

16.30 Loveless gösterimi

Katılım, minimum 250 TL bağış karşılığı olacaktır.

Bağışlarınızı;

www.mafm.boun.edu.tr adresindeki web sayfamızda yer alan “Nasıl Destek Olabilirim” butonu üzerinde açılan sayfadan

https://www.buvak.org.tr/online_bagis.php adresindeki BÜVAK sayfasının Mithat Alam Film Merkezi bölümünde yer alan Sinema Dolu Bir Gün Bağışı bölümünden

Boğaziçi Üniversitesi Vakfı Garanti Bankası Boğazici Üniversitesi Şubesi IBAN TL (Turk Lirasi) TR520006200030300006200062 no’lu hesaba (Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’nın hesaplarına karışmaması için gönderilen havalenin açıklama bölümüne “Mithat Alam Film Merkezi’ne  Bağış” şeklinde bir not yazılması önemlidir. Aksi halde vakıf genel hesabına gidecektir) yapabilirsiniz.

Bize program bilgisi için mafm@boun.edu.tr adresine e-mail atarak ya da 0 212 359 46 77 – 78 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

sinema_dolu_birgun