Mithat Alam Film Merkezi’ne destek için Koca Dünya Galasında buluşuyoruz.

koca-dunya-gala

Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’ne destek için Reha Erdem’in Koca Dünya Galası’nda buluşuyoruz.

Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi olarak, 2017 yılının ekonomik zorluklarına göğüs gerebilmek ve süre gelen projelerimizi devam ettirebilmek için sinema ve sanat dünyasının desteğiyle bir dizi etkinlik yapmayı planladık. Bu etkinliklerin ilki kapsamında yönetmen Reha Erdem’in son filmi Koca Dünya izleyici ile buluşacak.

Yönetmen ve film ekibinin katılacağı galaya destekleriniz, Merkezin her yıl yaptığı;

-Hisar Kısa Film Seçkisi,

-Türkiye Sineması Görsel Hafıza Projesi,

-Sinefil Dergisi,

-Sinema Söyleşileri Kitabı ve Merkez’in diğer etkinliklerinin devamına katkı sağlayacaktır.

Koca Dünya için Mithat Alam ne demişti?
“Az evvel bitirdim filmi ve allak bullak oldum. Çok fena çarptı beni, nefessiz kaldım, soluk alma ihtiyacı duydum, duyuyorum. Bu kadar karanlık bir masal mı olur? Çok daha ‘gerçekçi’ bir mizanseni olan (ve çok sevdiğimi bildiğiniz) Hayat Var bu kadar sert tokat atmamıştı bana. Bunu düşünmekteyim deminden beri; bu şiirsel ve masalsı anlatım nasıl oluyor da daha gerçekçi hikayesi olan Hayat Var’dan daha fazla derinden bir tokat çakabiliyor insana. İşte anlatım ustası Reha Beyin sırrı.”

Ayrıntı bilgi için bize 90 212 359 46 77 – 78 numaralı telefonlardan veya mafm@boun.edu.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖZEL GALA:

Koca Dünya